40 anys de serveis immobiliaris

Declaració de la política de qualitat

La visió de FR és esdevenir un referent a Barcelona de l'administració de finques urbanes, la intermediació immobiliària i la mediació d'assegurances per la seva solvència, la professionalitat del seu equip humà i el seu servei personalitzat.

Seguint una estratègia de modernització de l'entitat i de recerca de l'excel·lència en la prestació dels diferents serveis, la Direcció de FR, en estreta col·laboració amb tot el seu personal, impulsa una política de qualitat, incorporant-la a tots els nivells de l'empresa i a tots els seus serveis.

Es per això que s'estableix la Política de Qualitat de FR, recollida en aquest document i que es basa en els següents punts:

1. Implantar i mantenir un Sistema de Gestió de la Qualitat segons la Norma UNE-EN ISO 9001 i millorar contínuament la seva eficàcia.
2. Garantir la satisfacció dels nostres clients creant mecanismes de valoració d'aquesta satisfacció.
3. Mantenir un esperit de servei orientat plenament als nostres clients, exercint la nostra activitat de manera professional, ètica i responsable i ajudant en l'evitació i resolució de conflictes.
4. Potenciar, millorar i difondre els serveis que oferim als nostres clients i col·laboradors, fomentant la innovació, la creativitat i la implantació i desenvolupament de les noves tecnologies.
5. Garantir la comunicació interna i presa de consciència del personal sobre la importància de la gestió ambiental i els beneficis de la correcta gestió dels aspectes ambientals.
6. Protegir la informació confidencial de l'empresa i la dels nostres clients i proveïdors.
7. Fomentar el desenvolupament humà, la formació i la promoció professional dels nostres treballadors.
8. Atendre els pagaments i obligacions fiscals de l'empresa i dels nostres clients sense retards ni incompliments injustificats.
9. Subministrar informació completa, fidel, oportuna i comprensible en totes les nostres comunicacions.
10. Complir amb els requisits del client, tant els especificats com els no expressats, així com els legals i reglamentaris.

Albert Rodés
Gerent

LOGO apialia

Gran Vía Corts Catalanes 653, baixos
08010 Barcelona
Tlf. 93 318 37 37.
Fax. 93 412 20 48